Lorijn

Ieder kind passend onderwijs. Dat is al ruim 15 jaar wat mij drijft. Na een eerste opleiding 'commerciële economie' heb ik me laten omscholen tot leerkracht basisonderwijs. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Middels verschillende opleidingen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het lerende en zich ontwikkelende kind. De inzichten die ik hierdoor heb opgedaan heb ik breed kunnen inzetten binnen mijn verschillende functies in het primair onderwijs. Mijn visie op onderwijs is gevormd vanuit mijn ervaring als leerkracht, intern begeleider en schoolleider. Na mijn master 'Special Educational Needs' aan de Londense Roehampton University heb ik de overstap gemaakt naar het hoger onderwijs.

Naast mijn werk voor Muuttaa ben ik actief als docent Pedagogiek/Psychologie/Onderwijskunde aan Fontys Hogeschool Kind en Educatie, opleiding Pabo Den Bosch. Waar ik intensief samenwerk met Mariken in het klaarstomen van aanstaande leerkrachten basisonderwijs.

Mijn passie voor onderwijs deel ik met Mariken. Onze onderwijservaring en persoonlijkheden zijn complementair. Een mooie basis voor het starten van onderwijsadviesbureau Muuttaa. Door de verandering die we met Muuttaa teweeg brengen, wil ik samen bouwen aan kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind.

Zet 'muuttaa' in gang!

Wilt u samen met een energiek, ondernemend team de uitdaging aangaan om samen het onderwijs te verbeteren, aan te scherpen en door te ontwikkelen? Bel of mail ons gerust voor een oriënterend gesprek.

Muuttaa

Lorijn
0
6-43036105
lorijn@muuttaa.nl

Mariken
06-47404561
mariken@muuttaa.nl