Over ons

De mensen achter Muuttaa

Muuttaa is opgericht door Lorijn Corvers en Mariken van Roosmalen-Noppen. Met ruim 15 jaar onderwijservaring kennen wij het primair onderwijs als geen ander. Dat maakt ons een ervaren sparringpartner voor ontwikkelingen en vraagstukken in het onderwijs van vandaag en morgen. Zowel op systeemniveau als op het niveau van de leerkracht.

Muuttaa is het Finse woord voor verandering. Het Finse onderwijs is toonaangevend als het gaat om kwalitatief leren. Met veel aandacht voor creativiteit, gepersonaliseerd leren, keuzevrijheid en autonomie voor het kind. Dat heeft succes! Geïnspireerd door dit gedachtegoed zijn we Muuttaa gestart. En willen we Nederlandse scholen meer Fins maken. Het aanbod nog beter afstemmen op de behoeften van het lerende en zich ontwikkelende kind. Om zo die verandering in te zetten. Dagelijks werken wij aan de verandering van het onderwijs om zo onderwijsleerprocessen duurzaam te verbeteren.

Zet 'muuttaa' in gang!

Wilt u samen met een energiek, ondernemend team de uitdaging aangaan om samen het onderwijs te verbeteren, aan te scherpen en door te ontwikkelen? Bel of mail ons gerust voor een oriënterend gesprek.

Muuttaa

Lorijn
0
6-43036105
lorijn@muuttaa.nl

Mariken
06-47404561
mariken@muuttaa.nl